یکی از مراحل مهم، حساس و زمانبر در استقرار نرم افزار، طراحی سیستم کدینگ انبار متناسب با عملکرد مجموعه می باشد. شرکتهای تولیدی معمولا کدینگ مواد اولیه، محصول و کالای نیمه ساخته مخصوص به خودشان را طراحی و پیاده سازی می نمایند. همچنین شرکتهای بازرگانی و خدماتی نیز در بیشتر…
بهتر است در انتخاب نرم افزار حسابداری و مالی مناسب موارد زیر مد نظر قرار گیرد: 1. توانمندی و تناسب نرم افزار با فعالیت خریدار (هر نرم افزاری برای هر فعالیتی مناسب نمی باشد). 2. سهولت نصب، آموزش، کاربری و نگهداری با مستندات جامع و کافی، به نحوی که خریدار…
در صورتیکه اسناد حسابداری حاصل از عملیات «خرید» و «برگشت از خرید» از طریق نرم افزار انبار صادر شوند معمولا نحوه صدور اسناد حسابداری بدین صورت می باشد که در ثبت سند حسابداری خرید، سرفصل موجودی جنسی بدهکار و فروشنده اجناس بستانکار می گردد. با توجه به اینکه در رسید…
گزارش تجزیه سنی نشاندهنده مبلغ و مدت مانده حسابها، برحسب دوره های زمانی مورد نظر می باشد. بعنوان مثال فرض نمائید در حساب بدهکاران موسسه، مانده حساب دو شرکت به مبلغ 1000000 ریال بدهکار باشد: کد حساب نام حساب مانده بدهکار مانده بستانکار 1011 شرکت الف 1000000 1034 شرکت ب…
شرکتها و موسساتی که مبادرت به فروش کالا می نمایند، بسته به ماهیت محصولات خود و بازار هدفشان، روشهای مختلفی را جهت بازاریابی و فروش محصولات خود بر می گزینند. معمولاً واژه هایی مانند پیش فروش، فروش گرم، فروش سرد، فروش قراردادی، فروش نقدی، فروش اقساطی، ... اصطلاحات و واژه…
اموال - چرا در نرم افزار هماهنگ برای دارائیها ارزش اسقاطی در نظر گرفته نشده است؟
دوشنبه, 28 مهر 1393 11:16
منتشرشده در
مطالب آموزشی
همانطور که در آموزشها و مباحث حسابداری ذکر شده است در روش محاسبه استهلاک دارائیها به روش «مستقیم» پارامترهای زیر وجود دارد: 1. قیمت دارائی: که همان قیمت تمام شده دارائی جهت محاسبه استهلاک می باشد. 2. عمر مفید: که معمولا بر حسب سال بیان می شود و نشان دهنده…
یکی از امکانات مورد نیاز و رایج در نرم افزارهای حسابداری امکان تغییر کدینگ سرفصل حسابهای اصلی و تفصیلی می باشد. این امکان بایستی معمولا با تعیین حدود اختیارات کاربر فقط در اختیار کاربر مافوق و مدیر سیتم قرار داده شود تا از اعمال تغییرات سهوی و ناخواسته حتی المقدور…
فروش - کاربرد فی ارزی کالا در صدور فاکتورهای فروش
سه شنبه, 08 مهر 1393 10:03
منتشرشده در
مطالب آموزشی
بسیاری از شرکتها و موسسات بازرگانی که کالاهای وارداتی را به فروش می رسانند با مشکل نوسان قیمت ارز مواجه می باشند. فی واحد فروش کالاهای وارداتی معمولاً بر مبنای ارز مشخصی ثابت بوده و با نوسان قیمت ارز مذکور در زمان فروش، بایستی قیمت ریالی برای کالای مذکور بر…